Zveřejněno 7. 9. 2023

Je u vás doma chladno? Nemrzněte, zabalte se do mikroplyše!

Nejstudenější období roku je tu, čekají nás mrazivé dny a aby toho nebylo málo, stále stoupají ceny energií. Nejspíš tahle situace hned tak nepřejde, tak co tedy dělat, abychom se finančně nezruinovali, a přitom doma nemrzli? To, co vám zajistí domácí pohodu je jednoznačně mikroplyš.

Úsporné vytápění jako dnešní realita

Všichni to znáte. Abyste zbytečně neplýtvali penězi, když ráno odcházíte do práce, nastavíte topení na minimum. A to je správně, proč vyhazovat zbytečně peníze? Když se ale v pozdních hodinách vrátíte domů, promrzlí a unavení, rozhodně máte chuť se pořádně zahřát. Jenže – přání je jedna věc a skutečnost druhá. Ať už topíte plynem nebo elektřinou nebo jinak, platby za energie stoupají do závratných výšin, takže aby vás jejich cena nezruinovala, ani večer se vám nechce dávat topení na plno.

 

Energie nejsou za hubičku

I když si komfortní život představuje každý trochu jinak, s celkovým směřováním k ochraně planety se budeme muset chtě nechtě smířit s jistými opatřeními a ta budou také znamenat mnohá omezení. Energie jsou první na ráně, a pro většinu lidí se to týká především domácího tepla. Na dobu, kdy v obýváku vyhřátém na 30 °C můžete sledovat televizi ve spodním prádle si nejspíš budete muset počkat do léta, což ale neznamená, že musíte mrznout. Jak si s tím poradit?

Deka z mikroplyše, spolehlivý společník pro každý večer

Chcete se v klidu posadit, po náročném dni si dát skleničku vína nebo třeba hrnek čaje, a to všechno v situaci, kdy vám nebudou zimou drncat zuby a naskakovat husí kůže. Pro tyto případy je potřeba mít nachystanou pořádnou deku. Takovou, do které se celí zabalíte a která vás zahřeje na první dotek. Naše mikroplyšové deky tyhle všechny požadavky bez problémů splní. Navíc jsou nádherné; přejete si jednobarevnou nebo raději nějaký vzor? Máme obrovský výběr. A ten pocit, když se zachumláte do našich huňatých luxusních dek s beránkem, ten je k nezaplacení, protože zima se k vám už nedostane.

Chladná ložnice znamená zdraví, krásu a věčně mladí

Chladná ložnice by vás neměla vůbec rozhodit, naopak. V ložnici by se vlastně topit vůbec nemělo. Podle odborníků by se tam teplota měla pohybovat mezi 15 až 19 °C. Jednak se lépe vyspíte, protože okolní chlad napomáhá nejen usínání, ale i hlubšímu spánku, ale nízká teplota v ložnici zpomaluje stárnutí.  A to zdaleka není všechno. Zima také urychluje metabolismus a podporuje spalování kalorií, takže ve spánku budete hubnout! Kromě toho také noční studený vzduch reguluje symptomy diabetu, bolesti pohybového aparátu a omezuje zástavy dechu.

Chladný vzduch a tělo v teple

To, že má být v ložnici studený vzduch však neznamená, že by tělo mělo zažívat nepohodu a útrapy ze zimy. Vaše tělo totiž musí spát v teple. Zařídíte to jednoduše tak, že si pořídíte mikroplyšová prostěradla i naše povlečení z mikroplyše. Takový spánek v hřejivém mikroplyši vám pohladí nejen pokožku, ale také duši. Mikroplyš kromě toho, že vás zahřeje a bude vás hýčkat, má pozitivní účinky na psychiku a tlumí nervozitu. Snadno se pere, rychle schne a nežehlí se. Nedrží se v něm roztoči a je vhodný pro alergiky. Tak neváhejte s nákupem, pokud jste si ho ještě nepořídili. A jestli ano, klidně kupte další, s jiným vzorem nebo barvou, už proto, aby vaši ložnici neovládla nuda. U nás můžete vybírat z desítek různých designů a kvalita našeho mikroplyše vás nikdy nezklame.

549
449
299
639
759
799
Mikroplyšová deka Exclusive - Very Peri 200x230 cm
Rozměry • 200 x 230 cm
Skladem
499