Zveřejněno 3. 5. 2022

Magický svět 3D povlečení

Je možné, že 3D povlečení v noci, když zhasne světlo a vy spíte, ožívá a vypráví svůj příběh? Možná ano, alespoň tak určitě vypadá. Kytky, zvířata, krajina, auta, fotbalové téma. Perfektní iluze prostorového obrazu se vám před očima stává skutečností. Probuďte svou postel naším 3D povlečením, výběr je obrovský, jediné omezení je vaše fantazie!

Jak 3D funguje

Už jste se někdy zamysleli, proč u 3D tisku vidíte obraz na ploché tkanině tak, jako byste se dívali do prostoru? Ferrari jede přímo na vás, roztomilý králíček láká k pohlazení, zatímco tesáky šelem jsou připraveny k výpadu. To všechno je možné důsledkem technologie, která využívá toho, že máme dvě oči a mozek. Každým svým okem vidíme jeden obraz. Dohromady tedy dva obrazy, dva různé pohledy. Náš mozek z nich vytvoří trojrozměrný projekt. Přechytračit lidský mozek někdy není tak úplně složité. A právě na tomto principu vzniklo hned několik technologií, pomocí kterých můžeme vnímat obraz na textilu tak, jako byste pozorovali skutečný svět. Panelový fototisk, použitý na našem 3D povlečení, je tak reálný, že vás to naprosto dostane.

 

 

Jaké má vlastnosti, může se prát?

Naše 3D povlečení je z mikrovlákna. Mikrovláknu se říká tkanina budoucnosti, takže tady máme hned dva technologické zázraky v jednom produktu najednou. Jde o materiál lehký, měkký a jemný, k tělu je něžný a skvěle absorbující vlhkost. Má vysokou pevnost a nesráží se. Nedělají se na něm žmolky, praním neztrácí své skvělé vlastnosti. Tahle hustě tkaná látka k sobě nepřipustí alergeny a má skvělé termoregulační vlastnosti. Výborně saje, v mikrovlákně se neprobudíte propocení. Můžete prát v pračce na 40 °C, je stálobarevná, sušit můžete i v sušičce a odpadne vám žehlení. Zkrátka – samé výhody.

 

 

Kam se 3D povlečení hodí?

3D povlečení je rozhodně v ložnici výrazný prvek. Ani nemusí mít jasné kontrastní barvy, a přesto si ho každý všimne. S ohledem na velký výběr motivů se dá kombinovat s jakýmkoli designem vaší ložnice naprosto dokonale. Představte si třeba naše 3D povlečení KOPRETINA 4 v bílé ložnici. Z toho čistota a něha přímo sálá! Nebo jednorožec pro příznivce fantasy. Máme ho hned v několika barevných provedeních. A co teprve zástupy sladkých štěňátek a koťátek, k jejich kožíšku se musejí chtít přitulit všichni milovníci zvířat. Nechcete romantiku? Dobře, co třeba manželovi pořídit 3D povlečení PIVO a synovi, fanouškovi ostrých riffů, to s motivem elektrické kytary? U nás není možné si nevybrat.

 

 

Jednoznačně, magické obrazy našich 3D povlečení se hodí do každé ložnice, každého dětského pokoje a každému uživateli. Stačí jen dobře kombinovat a ladit a kouzelný svět se u vás doma stane realitou.