Zveřejněno 4. 5. 2022

Nejoblíbenější dětští hrdinové na povlečení pro nejmenší

Máte-li doma roztomilé špunty ve věku od batolete po předškoláka, určitě máte dobrý přehled o animovaných seriálech pro děti. Také jistě sami víte, jak je někdy obtížné vaše zlatíčka přemluvit k odchodu do postýlky. Když jim nabídnete alternativu v podobě povlečení s obrázky, které tak milují, bude to mnohem snazší.

Do postýlky v klidu a pohodě

„Já nechci do postýlky, ještě se chci dívat“. To už jste určitě několikrát slyšeli. Když ale jako správný zásadový rodič trváte na svém, nastane minimálně lehká nepohoda, kterou jste nuceni vyřešit. Co s tím? Mnohem lehčeji se takový malý konflikt napraví, když v postýlce bude čekat povlečení s oblíbenou postavičkou, třeba tou, na jakou se před chvílí vaše děťátko dívalo. To se pak hned lépe usíná. A když navíc ještě převyprávíte nebo přečtete pohádku na dobrou noc, bude vše v nejlepším pořádku!

Povlečení plné fantazie

Mezi našimi dětským povlečením, ale i dekami, polštářky a osuškami najdete spoustu nádherných motivů. Určitě pro své nejmenší vyberete to nejkrásnější. Třeba s roztomilými domácími mazlíčky, jako živými, jako třeba povlečení KŘEČEK nebo kouzlené povlečení LES plné roztomilých kreslených zvířátek. Víte, že povlečením můžete také vyjádřit, to, co pro vás vaše děti znamenají? Skutečně, zkuste se podívat na povlečení MALÝ PRINC nebo MALÁ PRINCEZNA! Ovšem pohádky jsou pohádky, a právě jejich motivy najdete na našem povlečení nejčastěji. Máme jich opravdu hodně, známé i ty méně známé. Připomeňme si ty nejoblíbenější.

Prasátko Peppa, fenomén pro nejmenší

Maličké děti britský seriál Prasátko Peppa prostě milují celou svou duší. Asi proto se stal obrovským fenoménem a vysílá se v dokonce ve více než 180 zemích světa. Hrdinka Peppa je animovaná veselá prasečí holčička v červené sukýnce, která se svou rodinou a kamarády zažívá různé běžné situace, které jsou navíc plné legrace, ale ze všeho nejraději skáče v blátivých kalužích. Pro milovníky Peppy máme nejen povlečení, ale i osušky, a dokonce i prostěradlo!

Králíček Bing a jeho přátelé

Králíček Bing je černý ušáček, který ve svých každodenních dobrodružstvích objevuje okolní svět s opatrovníkem Flopem a několika zvířecími kamarády. Podle ohlasů na sociálních sítích dospělé Bingovy animované příběhy pro některé nelogičnosti a zvláštnosti příliš nenadchly, ale u nejmenších dětí je naopak velmi oblíbený.  Možná proto, že Bing často dělá chyby, ale dokáže se z nich, za pomoci věrného Flopa, poučit. Motivy s Králíčkem Bingem pro své mrňousky najdete na prostěradlech, povlečení a osušce.  

Ledové království (nejen) pro princezny

Princezny Anna a Elsa s přáteli z filmové série Ledové království svou statečností a napínavým zábavným příběhem zaujaly holčičky i kluky po celém světě. Jejich popularita je veliká a od uvedení prvního filmu v r. 2013 rozhodně neklesá. Prostěradlo, osuška a povlečení s tímto motivem určitě vždy rozzáří oči všech obdivovatelů této fantasy pohádky.

Tlapková patrola, fenomén psí party a jednoho kluka

Všichni kluci i holčičky by určitě chtěli mít, takovou partu psích hrdinných kamarádů, jako má předškolák Ryder. Statečná Tlapková patrola dokonale propojuje to, co mají děti rády. Zábavu, legraci i dobrodružství. Odvážné tlapky totiž zvládnou úplně všechno. Víte, že pro své děti u nás najdete téměř dvacet různých motivů z dobrodružství téhle party na dětském povlečení nebo osuškách?