Zveřejněno 21. 3. 2021

Postelí plnou květů promlouváte beze slov

Když je zima dlouhá, každý z nás už po právu touží po sluníčku a rozkvetlých loukách. Ve vzduchu už cítíte, že je příroda připravená. Nečekejte, teď můžete jít jaru naproti! Pořiďte si povlečení, které vás naplní optimismem a je plné květů. Ale vybírejte dobře, protože každou květinou vlastně promlouváte k ostatním. Víte, co o vás květy říkají?

Oblíbenost květinových vzorů

Minimálně devět lidí z deseti miluje květy. Proto se už od počátku věků objevuje zobrazení těchto motivů v umění. Byly ztvárňovány různými způsoby v průběhu všech století a ve všech kulturách. A to, že se všude kolem nás objevují i dnes, znamená, že květiny nikdy nevyjdou z módy. Navíc jde podle průzkumů o motivy, které se úplně nejčastěji objevují na textiliích v domácnostech napříč celým světem. Tohle prvenství květinové vzory obhajují stále a opakovaně, a daleko za sebou pravidelně nechávají dokonce i pruhy, ornamenty a puntíky.

Optimismus do každé ložnice

Své uplatnění najdou vzory květů v celém bytě, nejvíce ale v ložnici, kde jsou prvkem harmonie a jara. Nemyslete, že patří pouze do romantického interiéru. Květy totiž umí zazářit úplně v každém stylu. Dokážou být lidové, venkovské, luxusní, moderní, a dokonce je snese i minimalistický interiér. Květinové motivy také uklidňují, prokazatelně zlepšují náladu a prozáří chmurné dny. V povlečení plném květin se ráno probudíte nabití pozitivní energií a s dobru náladou. Víte ale, že každý květ nám něco říká? Nebo to vlastně jeho prostřednictvím říkáte vy o sobě?

Když květina promluví

Květomluva je tichý jazyk, který byl po staletí uznáván v mnoha zemích Evropy a Asie. Masově se rozšířil ve viktoriánském období staré Anglie. Naučit se vyjádřit květinou pak mohl každý, a to beze slov. Takže když si pořídíte některé z našich úžasných povlečení s motivem květů, víte, že tak vlastně odhalujete své nitro? Prozradíme vám, co o sobě říkáte.

Pampeliška

Máte doma oblíbené povlečení PAMPELIŠKY? V květomluvě to znamená, že jste sice trochu nerozumní, ale upřímní, v duši nevinní jako děti a také otevření poznávání s touhou učit se novým věcem.

Kopretina 

Na povlečení KARLA o vás kopretiny říkají, že v sobě máte čistotu a nevinnost a nechcete, aby na vás někdo spěchal. Jste také tak trochu snílek.

Jabloňový květ

Drobný kvítek, který najdete na povlečení VENUŠE vyjadřuje, že toužíte po lásce, která není naplněná do té míry, jak byste si přáli. Cítíte, že byste si zasloužili víc, než dostáváte teď.

Leknín

Tahle vodní květina, kterou najdete na 3D povlečení LEKNÍN říká, že máte čisté a bezelstné srce a každý se na vás může spolehnout.

Lilie

3D povlečení LILIE je plné nádherných květin. Lilií sdělujete okolí, že se nezajímáte o plané lidské řeči a pomluvy. Věříte v nevinnost, dokud vás fakta nepřesvědčí o opaku.

Maceška

Prostá kytička na nádherném 3D povlečení MACEŠKA prozradí, že v sobě máte skromnost, nevinnost, věrnost a také rádi meditujete.

Jiřina

Výrazné jiřiny na povlečení DHALIA znamenají, že si přejete mít kolem sebe věci i lidi krásné uvnitř i z vnějšku, a že právě tak krásní jste i vy. U vztahů vyžadujete věrnost a stálost.

Růžová růže

Růžová barva květů na povlečení KYTICE RŮŽÍ o vás prozradí, že máte vytříbený vkus a vaše osobnost nepostrádá rafinovanost, přitažlivost a eleganci.

Červená růže

Rudé královny květin najdete třeba na povlečení EIFFEL nebo KYTICE RŮŽÍ 2. Už od pradávna červené růže vyjadřují tu pravou a upřímnou lásku. Té jste plní, umíte ji rozdávat i přijímat a určitě si ji zasloužíte.

 

 

 

 

 

 
 
669
699
Bavlněné Renforcé povlečení KARLA - oranžové/šedé
Rozměry • 140 x 200 cm
Prodej ukončen
499