Zveřejněno 9. 5. 2021

Saténové povlečení, váš dotek luxusu

Kdo by se nechtěl alespoň na pár chvil cítit jako hollywoodská hvězda? A co kdybyste těch pár chvil rozšířili na to, že tenhle pocit budete mít každý večer, pokaždé, když budete uléhat do postele. Stačí k tomu jenom málo. Pořídit si kvalitní povlečení z bavlněného saténu. Je ale důležité nepodcenit výběr, a to nejen co se týká barev a vzorů. Důležitá je nejen krása, ale také kvalita.

Exkluzivita patří hvězdám

Pomysleli jste někdy na to, že když povléknete přikrývky a polštáře a položíte je na postel, ovlivníte tím zásadně vzhled celé ložnice? A nejen to. Ovlivňujete tím i svou psychiku, čím budete spokojenější s prostředím, v kterém žijete, tím se budete cítit lépe. Pokud si vyberete některé z našich báječných bavlněných saténových povlečení, zasáhne vás přímo jako střela pocit, že jste se najednou ocitli v designovém nebi, kde jste rázem tou nejzářivější hvězdou. Budete se cítit báječně!

Dokonalé vzory a barvy

Nejen že je saténové povlečení úžasné na pohled, je také mimořádně příjemné na dotek. Jemný hladký lesk vás hned uhrane vzhledem, ale až se ho dotknete, hmatatelně poznáte jedinečnou měkkost a pocit nekonečné pohody.  Na výběr máte spoustu něžných i výrazných vzorů, přesně takových, jaké se hodí k tak ušlechtilému materiálu. Třeba si z naší bohaté nabídky vyberete něžné saténové povlečení AMAZING v béžových tónech s florálními motivy. Požadujete půvab vznešenosti? To vám určitě zaručí povlečení PIKON. Výrazný hvězdný akcent zase dodají ornamenty na bordó základu na povlečení LEXY.

Pro váš dokonalý pocit

Výrobce saténového bavlněného povlečení musí vynaložit spoustu času i financí, aby stál výsledek opravdu za to. Aby bylo opravdu kvalitní, musí použít pouze velmi dlouhá vybraná vlákna bavlny, která prochází speciálními úpravami. Třeba opálením, což zamezí třepení a žmolkům; také bělením, aby pozdější probarvení bylo dokonalé a kalandrováním, kterým se dosáhne typického saténovému lesku. U jedněch z nejkvalitnějších saténových povlečení renforcé navíc ještě také macerováním. Až tedy budete večer uléhat pod některé z našich saténových povlečení, vězte, že mu někdo věnoval skutečnou péči a spoustu času, abyste měli ve své posteli dokonalý pocit.

Jedinečné vlastnosti

Naše povlečení z bavlněného saténu je vyrobeno z hedvábně měkké a pevné tkaniny a skvěle se hodí k celoročnímu užívání. Správný způsob výroby také zaručí to, že ve finále bude o dost odolnější proti pomačkání než jiné verze bavlny. Takže pokud povlečení po vyndání ze sušičky nebo na šňůře při sušení urovnáte, není je téměř třeba žehlit. Má i spoustu dalších báječných vlastností. Hodí se pro alergiky, je prodyšné a skvěle absorbuje pot. Službu vám bude prokazovat při správném zacházení spoustu let, a přitom bude mít vždy jedinečný svěží vzhled a zůstane bez žmolků.

Neváhejte, není na co čekat. Už stačí jen pár kliků a na našich stránkách si můžete vybrat to nejkrásnější saténové povlečení do vaší ložnice.

 

 

 

 

 
 
Saténové povlečení GARDEN
Rozměry • 140 x 200 cm
Prodej ukončen
749
Saténové povlečení AMAZING - béžové
Rozměry • 140 x 200 cm
Skladem
749
Francouzské saténové povlečení ATLANTIS
Rozměry • 200 x 220 cm
Prodej ukončen
979