Zveřejněno 3. 5. 2022

Vyspěte se do růžova v mikroplyšovém povlečení

Obáváte se příchodu chladných nocí v chladných ložnicích? Pokud si u nás vyberete mikroplyšové povlečení, nikdy už vás nepříjemná zima nebude trápit. Spousta novinek s oblíbenými vzory krásných barev už na vás čeká a vaší ložnici budou určitě slušet. Ať je venku klidně mráz, do vaší postele se neostane, tohle povlečení hřeje a nezastudí ani při prvním kontaktu. Ve své ložnici nenastydnete a každé ráno budete vstávat svěží a odpočatí.

Dotkněte se

Pamatujete si na ten báječný pocit z dětství, kdy jste k sobě tiskli plyšového medvídka? Bylo to, jako by vás někdo blízký objímal, cítili jste, že o vás někdo pečuje ochraňuje vás. A přesně ten samý pocit budete mít, když se zachumláte do mikroplyšového povlečení. Stačí si ho pohladit, dotknout se a okamžitě poznáte, že se vám bude v jeho mikroplyšové náruči líbit. Je totiž chlupaté, hebké, měkoučké a to, že vás zahřeje a ozdobí ložnici, není zdaleka všechno.


Do mikroplyše až po bradu

Někdy se necítíte ve své kůži a když vklouznete do postele, cítíte bušení srdce nebo máte bolesti hlavy. Myslíte na problémy, které budete muset řešit příští den, a to vám nedá usnout. V takových případech je nejpravděpodobnějším viníkem psychika. Problémy jen tak nevypnete, ale můžete pro své zdraví něco udělat. Když teď opomineme zdravý způsob života, uklidňující vůně a bylinky, je tu i další možnost, jak odstranit problém. Podle psychologů se stresové faktory výrazně sníží, pokud se přitulíte k něčemu, co je měkké, teplé a chlupaté. A to je také prokázáno průzkumy, z nichž vyplývá, že dokonce až třetina dospělých spí v noci v posteli se svým plyšákem z dětství. Při usínání totiž evokuje pocit tepla, domova a pomáhá usnout. Funguje stejně jako když jste byli malí a vy teď máte příležitost vyměnit plyšáka za nové mikroplyšové povlečení, které vám prokáže stejnou službu a zachumlat se do něj můžete až po bradu na celou noc. Ráno se pak budete cítit skvěle.

 

Vzhled, vlastnosti a údržba

Toto hřejivé, měkké a velmi kvalitní povlečení vám nyní můžeme nabídnout ve spoustě oblíbených vzorů. V naší nabídce najdete třeba mandalu i tolik žádané pampelišky a vekou spoustu dalších motivů. Výběr je obrovský a každý si může zvolit bez kompromisů to nejlepší, co se mu do ložnice bude ideálně hodit. Mikroplyšové povlečení ale není jen krásné a léčivé, má navíc spoustu jiných dobrých vlastností.

Pohlcuje několikanásobně více vlhkosti než bavlna a zároveň ji rychle odpařuje, proto nehrozí, že byste spali ve vlhku i když se třeba hodně potíte. Má úžasné termoregulační vlastnosti, bezkonkurenčně se přizpůsobuje tvaru těla a je skvělou volbou pro alergiky. Nelíbí se v něm totiž roztočům, ani bakteriím. Nemusíte se vůbec bát, že povlečení bude pouštět vlákna nebo žmolkovat. Také si dlouho zachovává zářivé barvy, a to i při častém praní. Mikroplyšové povlečení perte naruby, na 40° C, sušit v sušičce jej můžete, ale nemusíte, protože velice rychle uschne i na šňůře. A nežehlí se, což je další velká výhoda pro zaneprázdněné hospodyňky.