Zveřejněno 6. 4. 2021

Snadná a levná změna interiéru? Zajistí ji dekorační polštářky

Připadá vám váš byt už příliš okoukaný a nemáte v peněžence tolik, abyste ho mohli celý proměnit? Na to je jednoduchá rada. Vyberte si u nás nové povlaky na polštářky, a to nejlépe hned v několika variantách a nuda z vašeho domova okamžitě a navždy zmizí. Oživíte jimi vzhled celého bytu nejen rychle a jednoduše, ale navíc pouze za pár korun.

Jedinečná dekorace

Určitě jste už v televizních pořadech zabývajícími proměnou bytů či domů viděli, že součástí každé závěrečné dekorace designérů jsou právě hromady polštářků, které nakonec vyladí celkový vzhled každé místnosti. Všimněte si, co vše takové polštářky dokážou s bytem udělat. Jak jej zútulní a že ze strohého bydlení vytvoří nakonec překrásný domov. Napadlo vás, že takto si svůj byt můžete vylepšit i vy? Nemáte-li doma výrazně vymalované stěny a jste vyznavačem spíše neutrální barevnosti nábytku, pak máte vyhráno a můžete měnit domov třeba podle nálady nebo zvláštních příležitostí.

Proti únavě a pro pohodu

Rozměr 40 x 40 cm je klasická velikost pro dekorační polštářky, které bezesporu patří do každého bytu. Pokud jich máte nedostatek, pořiďte si pár nových a nejlépe ty z dutých vláken, které jsou lehké a vzdušné a dají se snadno udržovat. Můžete je prát v pračce na 30-40 °C, dokonce i sušit v sušičce. Hned tak neztratí svůj tvar ani nadýchanost a hodí se nejen k dekorování, ale přispívají k pohodlí, takže i když jich budete mít doma hodně, určitě se neztratí. Záda, hlavu, ruce i nohy můžete vždy podepřít klidně hned několika polštářky. Pomůžou proti únavě, zahřejí vás a znásobí vaši celkovou pohodu. A jejich vzhled můžete pravidelně měnit.

Změna za pár korun

Když si zařizujete bydlení, chcete, aby bylo všechno podle vašeho vkusu a třeba i podle posledních trendů. Ale peníze bývají většinou velký problém. Ale i zdánlivě malá změna může být pro váš domov zásadní. Rychle a levně ji zrealizujete právě pořízením nových povlaků na polštářky. Ozdobí a zútulní každý domov a dodají mu styl. A můžete být klidně odvážní a experimentovat, a to hned v několika prvcích; v barvách, vzorech nebo v materiálech. Každý z těchto elementů dokáže úplně pozměnit celé vyznění vašeho domova. A kdybyste nebyli spokojeni, během pár minut může být zase vše jinak, a přitom to vaši peněženku ani nezabolí.

Třpytivé, hladké nebo huňaté

Právě k takové proměně interiéru najdete na našem webu nekonečně mnoho možností. Například – rodinné oslavy a svátky. Těm dodáte třpyt nejlépe našimi měkoučkými magickými povlaky, které dokáží změnit barvu. Stačí je jemně pohladit a hned je třeba z fialové stříbrná. Váš obývák potřebuje omládnout? Se setem tří moderních povlaků HELLO LOVE z hladké rašlové tkaniny se to určitě podaří. Ale naše nabídka je mnohem větší. Chcete raději něco huňatého pro zahřátí? Není problém, vyberte mikroplyšové povlaky nebo krásně načechrané povlaky COZY. Přitulení k huňatému plyši vám vyžene z hlavy starosti.

Kombinujte a měňte bez zábran

Neutrální barvy v bytě můžete vždy kombinovat s jakoukoli další barvou nebo hned s několika odstíny a vzory. Všechno podle nálady a vkusu. Teď se vám líbí přímočarost setu povlaků MARBLE, ale nevíte, jestli s ní budete spokojeni za měsíc? Nevadí, klidně do toho jděte. Už brzy můžete bez výčitek přivolávat jaro třeba setem povlaků VINTAGE, který kombinuje něžné barvy, jemné proužky a pastelové květy. Chybí vám cestování a chtěli byste zažít romantiku džungle? Zvolte exotický set povlaků MONSTERA, který se mimochodem také skvěle hodí do ložnice k povlečení TROPICA a přímo z něj sálá žár džungle.

Plno polštářků tedy můžete mít v obýváku, v ložnici a nesmí chybět ani v dětském pokoji. Povlaků na ně můžete mít doma klidně celou hromadu. Místa moc nezaberou a díky jim pak můžete váš domov během chvilky zcela proměnit. Můžete se tak pravidelně oprávněně těšit nejen na pochvalné pohledy návštěv, ale také na uznání celé vaší rodiny.